Zoeteman, L. - Kidnapping naar de hel

Schrijver:
Titel: Kidnapping naar de hel
ISBN: 9789076047058
Uitgever: Zimzum Media Publishers BV
Bijzonderheden: paperback, ezels oortje kaft , goede pagina's
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Deze woorden schreef een kidnapper met bloed op de muur van zijn cel. Ben Zuidema gaat op zoek naar het losgeld en het lichaam van het slachtoffer.
De moderne premiejager krijgt het druk. Uit onverwachte hoek wordt hem informatie toegespeeld over de Zuid Limburgse heroïnehandel Er blijken oude bekenden in het spel te zijn. Voor de Duitse politie lokt Zuidema een drugshandelaar uit Dordrecht in de val. Al snel stuit hij op een internationaal netwerk van georganiseerde misdaad.
Ondertussen voltrekt zich een ramp. De meesterdetective wordt voor een fooi verraden door een van zijn medewerkers en verliest zijn cover...
Recensie(s)
Vierde misdaadroman met hoofdpersoon Ben Zuidema, aannemer annex premiejager. Twee pagina's uitleg van nationale en internationale geheime en politiediensten moeten het verhaal begrijpelijker maken, maar een overzicht van de talrijke personen zou nog prettiger zijn, want door verwijzing naar Zuidema's eerdere avonturen, overdaad aan actie en constante perspectief- en locatiewisseling is het lastig een hoofdlijn te ontdekken. Zuidema ligt nog te herstellen van de Picassoroof* als in Heerlen kleine drugshandelaars zich laten ronselen door de internationaal opererende drugsmaffia uit de Randstad, in Belgie een gestoorde wapengek zich opmaakt voor een kidnap en een CIA-agent in Turkije het internationale opsporingswerk teniet doet. Een journalist publiceert de ware identiteit van Zuidema, maar die gebruikt dit handig om in ieder geval de kidnapper en de Limburgse kleine criminelen te vangen. Normale druk.

(Biblion recensie, Mieke Starmans-van Haren)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zoeteman, L. - Kidnapping naar de hel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.