boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Domenach - Denkroutes naar eenentwintigste eeuw

Schrijver:
Titel: Denkroutes naar eenentwintigste eeuw
ISBN: 9789024275861
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheden: 1988, Paperback / softback, 167pp zgan 9789024275861 010 'Denkroutes' is een aardig boek enerzijds omdat het op een bijna on-franse en zakelijke wijze is geschreven, anderzijds omdat het wat tegenwicht biedt tegen de vaak kritiekloze verheerlijking v
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze verzamelbundel konstateert Domenach, van oorsprong socioloog, dat de Franse intellektuele 'scene' vervlakt en gedepolitiseerd is geraakt in de loop van de tijd. Er zijn nieuwe historici gekomen die in plaats van de theoretische kanten van hun vak te ontdekken zich bezighouden met het leven van alle dag, nieuwe filosofen die zich meer en meer richten op het eigen geluk en dus op Freud in plaats van op Marx, en tenslotte is in hedendaagse rechtse kringen het geloof vervangen door de biologie. Al deze veranderingen wijzen op een ontideologisering van de Franse cultuur. Er wordt weliswaar veel gepubliceerd en als 'nieuw' aangeprezen maar volgens Domenach is het meeste verre van oorspronkelijk. 'Denkroutes' is een aardig boek enerzijds omdat het op een bijna on-franse en zakelijke wijze is geschreven, anderzijds omdat het wat tegenwicht biedt tegen de vaak kritiekloze verheerlijking van de geestesprodukten van hedendaagse Franse denkers.

(NBD|Biblion recensie, W. Fievez.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Domenach - Denkroutes naar eenentwintigste eeuw