boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lewontin - Menselijke verscheidenheid

Schrijver:
Titel: Menselijke verscheidenheid
ISBN: 9789070157524
Uitgever: Veen Magazines
Bijzonderheden: Geb met s.o. 178pp , goed, 460 Dit boek behandelt aspecten van de erfelijkheid en de evolutie van de mens. Besproken wordt welke erfelijke verschillen er tussen mensen kunnen bestaan en welke invloed het milieu uitoefent. Hierbij wordt de nadruk gele
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek behandelt aspecten van de erfelijkheid en de evolutie van de mens. Besproken wordt welke erfelijke verschillen er tussen mensen kunnen bestaan en welke invloed het milieu uitoefent. Hierbij wordt de nadruk gelegt op de unieke genetische constitutie van elk individu. Uitvoerig wordt ook ingegaan op het bestaan van erfelijke verschillen tussen groepen van individuen, zoals rassen. De auteur, een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van de populatie genetica en de evolutie-theorie, maakt hierbij duidelijk dat er geen biologische basis bestaat voor racistische theorieen. Een voortreffelijk boek, wetenschappelijk van zeer hoog gehalte; geeft zeer interessante informatie over genetische informatie bij de mens. Een basisboek voor hen die racistische vooroordelen willen ontzenuwen. Met vele illustraties in zwart-wit, register.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lewontin - Menselijke verscheidenheid