Stibbe - Weer & Wind

Schrijver:
Titel: Weer & Wind
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark Boeken
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw - zie de foto's - voor de inhoud zie ''meer info''
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
T2
Samenvatting

Na de bestsellers ''Peper & zout'' en ''Zeep & soda'' is ''Weer & wind'' het derde boek om de lachspieren te oefenen. Klagen over het weer is volstrekt zinloos. Maar soms klaart de lucht op na een donderende preek of een daverende lachbui. John en Stibbe hebben met beide verschijnselen veel ervaring en delen hun kennis graag met de lezers. Zij nemen de boodschap van de bijbel serieus, maar kunnen zo nu en dan hartelijk om zichzelf en om medegelovigen lachen. Wanneer je bestand bent tegen een beetje tegenwind, dan vind je in dit boek een aantal prikkelende uitspraken, cartoons en gedachten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stibbe - Weer & Wind Stibbe - Weer & Wind Stibbe - Weer & Wind Stibbe - Weer & Wind Stibbe - Weer & Wind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.