Gary Chapman - Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde (nieuw

Schrijver:
Titel: Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde (nieuw)
ISBN: 9789063536961
Uitgever:
Bijzonderheden: Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman in De 5 talen van de liefde vijf algemene 'talen' van liefde. We kunnen onze liefde laten blijken * door het geven van het beste deel van onze tijd; * door bemoedi...
Prijs: € 16,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman in De 5 talen van de liefde vijf algemene 'talen' van liefde.
We kunnen onze liefde laten blijken
* door het geven van het beste deel van onze tijd;
* door bemoedigende woorden;
* door cadeaus;
* door hulpvaardigheid;
* door lichamelijke aanraking. 
Een man heeft (bijvoorbeeld) wel behoefte aan bemoediging, maar zijn vrouw meent dat een extra lekkere maaltijd hem wel goed zal doen. Een vrouw hunkert wellicht naar tijd die haar man voor haar neemt, maar hij denkt dat een bos bloemen haar zal doen opfleuren. Soms spreekt onze partner een taal die wij niet begrijpen. Als de ene huwelijkspartner zich uitdrukt in een 'taal' die de ander niet verstaat, komt de liefde niet over.
Elk mens heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het best verstaat. Dit boek laat zien hoe je de eerste liefdestaal van jouw partner kunt herkennen en ontdekken. Breng al de vijf talen van liefde in praktijk en je kunt er zeker van zijn dat je partner jouw liefde voelt!
De vijf talen van de liefde zijn al jaren een begrip in Nederland. Deze boeken verschijnen nu met een nieuwe, frisse vormgeving.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gary Chapman - Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde (nieuw)