Gary Chapman - Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van ti

Schrijver:
Titel: Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van tieners (nieuw)
ISBN: 9789063537012
Uitgever:
Bijzonderheden: De vijf talen van de liefde van tieners van Gary Chapman is een heel praktisch boek over het liefhebben van je kind. Daarnaast staan in dit boek veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je zoon of dochter. Tieners hebben er heel veel be...
Prijs: € 16,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De vijf talen van de liefde van tieners van Gary Chapman is een heel praktisch boek over het liefhebben van je kind. Daarnaast staan in dit boek veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je zoon of dochter.
Tieners hebben er heel veel behoefte aan om te weten dat mensen in hun omgeving van hen houden. Maar het is een hele uitdaging om dat aan hen te laten merken. Vooral omdat je als ouder soms een heel andere manier hebt om liefde te geven en te ontvangen dan je tiener. Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd. De sleutel om de deur naar het hart van tieners open te krijgen bestaat er volgens Gary Chapman in dat we liefde leren uit te drukken in een taal die ze begrijpen. Dit boek helpt je om in het diepe te springen, de wereld van je tiener binnen te gaan en de uitdagingen en de mogelijkheden van het communiceren van liefde naar je tiener te ontdekken. Gary Chapman is relatietherapeut en schreef diverse boeken gebaseerd op zijn gedachtegoed van de vijf talen van de liefde.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gary Chapman - Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van tieners (nieuw)