onbekend - Hoera het "tweede front" Hoera. Propagandadrukwerk e

Schrijver:
Titel: Hoera het "tweede front" Hoera. Propagandadrukwerk en voorlichtingsmateriaal uit de Tweede wereldoorlog. (circa 1944)
Taal: Nederlands
Uitgever: onbekend
Bijzonderheden: Soft cover, geniet, 16 blz, in uitstekende staat. Zeldzaam boekje, verschenen tijdens WO II.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Oblong boekje met paginagrote gekleurde illustraties en daaronder enkele regels tekst in handschrift. Er wordt gewaarschuwd tegen een te optimistisch beeld dat de Nederlander zou hebben over een tweede front, wanneer de Engelsen Nederland zouden bevrijden

BoekBundel uit Lith

Logo BoekBundel

Boek wordt na ontvangst van de betaling verzonden; verzendkosten zijn voor rekening koper. Bij bestellingen boven 35,- worden (binnen Nederland) geen verzendkosten gerekend. BoekBundel is geïnteresseerd in de aankoop van verzamelingen, bibliotheken, nalatenschappen. Specialisaties: Kunst, Architectuur, Verkeer & Vervoer, Fotografie, Geschiedenis, Filosofie, Management- en Studieboeken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

onbekend - Hoera het "tweede front" Hoera. Propagandadrukwerk en voorlichtingsmateriaal uit de Tweede wereldoorlog. (circa 1944) onbekend - Hoera het "tweede front" Hoera. Propagandadrukwerk en voorlichtingsmateriaal uit de Tweede wereldoorlog. (circa 1944)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekBundel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekBundel
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekBundel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekBundel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekBundel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.