Polderman, Katinka - De onfortuinlijke dood van Krijn Kip en an

Schrijver:
Titel: De onfortuinlijke dood van Krijn Kip en andere verhalen die best wel eens echt gebeurd zouden kunnen zijn (maar misschien ook niet)
ISBN: 9789079875610
Taal: Nederlands
Uitgever: Boer, Den / De Ruiter
Bijzonderheden: 2014, 48 pag., paperback, ongelezen
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een klein dorp in de Zak van Zuid-Beveland, twee meisjes op dedrempel naar de puberteit en een hoop kattenkwaad: de verhalenin De onfortuinlijke dood van Krijn Kip en andere verhalen die best weleens echt gebeurd zouden kunnen zijn (maar misschien ook niet) zoudenbest wel eens echt gebeurd kunnen zijn (maar misschien ook niet).Tezamen schetsen ze een ontroerend, wonderlijk beeld van eenvervlogen analoog tijdperk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Polderman, Katinka - De onfortuinlijke dood van Krijn Kip en andere verhalen die best wel eens echt gebeurd zouden kunnen zijn (maar misschien ook niet)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wolkers Collection

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wolkers Collection
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wolkers Collection een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wolkers Collection vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wolkers Collection kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.