Hupperts, Charles, Jans, Elly - Mars en Venus - katern Parnassu

Schrijver:
Titel: Mars en Venus - katern Parnassus (set van tekst- en opdrachtenboek) - caesar Eros (Lucretius, Catullus, Petronius en Horatius)
ISBN: 9789087719951
Taal: Nederlands
Uitgever: Eisma Edumedia bv
Bijzonderheden: 2017 Paperback / softback
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 1,45 (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

Mars en Venus - katern Parnassus

* Mars en Venus bestaat uit twee hoofdstukken van Parnassus, het Latijnse leesboek van Eisma voor de bovenbouw.
* De hoofdstukken betreffen teksten uit De Bello Gallico van Caesar en het thema Eros met de Venushymne uit Lucretius, gedichten van Catullus en Horatius en ondeugende verhalen uit het Satyricon van Petronius.
* Het katern bevat 28 pagina's Latijn, min of meer de hoeveelheid die in het kader van het SE gelezen moet worden.
* Het boek (Tekst- en Opdrachtenboek) biedt de Latijnse literatuur en cultuur geïntegreerd aan, dat wil zeggen dat aan de hand van de teksten onderdelen van de Romeinse cultuur aan bod komen, zoals de politieke geschiedenis van de tweede helft van de 1ste eeuw v.Chr., de positie van de vrouw en aspecten van de seksualiteit in de Romeinse samenleving en liefdesverhalen op Romeinse muurschilderingen. Ook wordt aandacht besteed aan de receptie van de klassieke Oudheid, zoals de Bataafse opstand in de Nederlandse kunst.
* Naast de traditionele aanpak van annotatie van de Latijnse teksten worden er ook teksten tweetalig aangeboden: naast de Latijnse tekst staat een werkvertaling. Aan de hand van zowel inhoudelijke als grammaticale vragen worden de leerlingen door de Latijnse tekst geleid.
* De alfabetische lijst van basiswoorden die niet in de annotaties voorkomen en de grammaticale onthoudblokken die bekend zijn uit de examenboeken, zijn niet in het katern opgenomen, maar kunnen digitaal worden opgevraagd.

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,45 euro per zending binnen Nederland, vanaf 25 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hupperts, Charles, Jans, Elly - Mars en Venus - katern Parnassus (set van tekst- en opdrachtenboek) - caesar Eros (Lucretius, Catullus, Petronius en Horatius)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail.
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld.
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.