Kroon, Ton van der - De mystieke roos Relaties en seksualitei

Schrijver:
Titel: De mystieke roos Relaties en seksualiteit als een weg naar God
ISBN: 9789020283068
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2003 / paperback / 127 pag. / naam voorin geschreven; verder in goede staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
EEN INWIJDINGSWEG IN LIEFDE
In een tijd waarin veel mensen worstelen met relaties, waarin man-vrouwrollen steeds minder helder lijken te zijn, biedt 'De Mystieke Roos' een nieuw perspectief: Een inwijdingsweg waarin liefde, lust en spiritualiteit opnieuw met elkaar verbonden worden.
Ton van der Kroon, auteur van 'De Terugkeer van de Koning; het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap' toont ons op een persoonlijke en prettig leesbare manier hoe de gevoelens voor onze geliefde ons in contact kunnen brengen met kosmische liefde, en vice versa: hoe onze liefde voor het goddelijke kan leiden tot meer vreugde en vervulling in onze intieme relaties. De Mystieke Roos laat ons zien dat zowel de pijn als het plezier van relaties ons bij een dieper begrip van onszelf brengen.
Ton van der Kroon reisde over de hele wereld om zich te verdiepen in de oude sjamanistische en spirituele tradities. Hij schreef zeven boeken over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, waaronder 'Boek der Liefde', "Lichtwerkers gevraagd!', "De Zevende Poort', "Het Labyrint van de Tijd' en "De Meesters van Shambhala'.
Voor informatie, kijk op www.tonvanderkroon.nl
Recensie(s)
Het Westers georienteerde spirituele pad van de mystieke roos heeft tot doel geestelijke verlichting. Dit kan onder meer worden gerealiseerd door het aanvaarden van zowel het mannelijke als het vrouwelijke element in de mens. Toewijding aan de partner en het sublimeren van seksualiteit vormen de pijlers op deze weg. De roos is in het Westen door de eeuwen heen het symbool van liefde en erotiek. De auteur volgt aan de hand van mythen het spoor terug naar de verborgen wijsheid van de roos. Kort gaat hij in op de soorten relaties in de afgelopen vijftig jaar. Naast de afhankelijke en de gelijkwaardige schetst hij het belang van de toegewijde relatie in drie fasen, respectievelijk de rode fase vol vuur en seksualiteit, de zwarte fase over het helen van de ziel en de witte fase over toewijding en eenwording met God. Aan de hand van twee mythen en een sprookje worden deze inwijdingsfasen nader verklaard. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een oefening. Het goed gedocumenteerde boek bevat een notenapparaat en een lijst met aanbevolen literatuur.

Brievenbuspost (189 gram)
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.

Posttarieven 2018:


Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15


Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo)

Verzendkosten BELGIË:
van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kroon, Ton van der - De mystieke roos   Relaties en seksualiteit als een weg naar God Kroon, Ton van der - De mystieke roos   Relaties en seksualiteit als een weg naar God Kroon, Ton van der - De mystieke roos   Relaties en seksualiteit als een weg naar God

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.