Nood Marije de - Een wonder op je pad. Pelgrimeren naar Santiag

Schrijver:
Titel: Een wonder op je pad. Pelgrimeren naar Santiago de Compostela Marije de Nood Forte Uitgevers BV, Baarn
Taal: Nederlands
Uitgever: Forte Uitgevers BV, Baarn 2012
Bijzonderheden: U betaalt dus geen verzendkosten, maar bestellingen van minder dan 28,75 doen wij niet.
Prijs: € 6,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Marije de Nood is de samenstelster van de tentoonstelling Pelgrims. Onderweg naar Santiago de Compostela, die tot en met 26 februari 2012 te zien was in Museum Catharijneconvent in Utrecht.
Met bijzonder beeldmateriaal van het museum en intrigerende ervaringsverhalen heeft zij een boek geschreven over de wonderen die pelgrims op de camino, de weg naar Santiago de Compostela, ervaren. De ontmoetingen, de beproevingen, de gast-vrijheid, het loslaten en alle emoties die daarbij naar boven komen, kunnen een diepe lading krijgen en leiden tot gebeurtenissen die rationeel niet te verklaren zijn.
Recensie(s)
Evenals bij andere bedevaartsplaatsen zijn ook aan de pelgrimswegen naar Santiago de Compostela wonderverhalen en wonderlijke gebeurtenissen verbonden. In dit boek brengt de auteur een selectie legenden en dagboekfragmenten samen van pelgrims uit de vijftiende en zeventiende eeuw, waarin ze schrijven over iets wonderlijks dat hun is overkomen. En er zijn fragmenten opgenomen uit reisverslagen van hedendaagse pelgrims, al of niet gelovig, waarin ze wonderlijke ervaringen beschrijven, die ze niet hadden willen missen. Ook is een aantal eigen ervaringen van de auteur opgenomen. De korte teksten worden afgewisseld met citaten, spreuken, gedichten en oefeningen om oog te krijgen voor deze bijzondere ervaringen en om er voor open te leren staan. De teksten zijn gegroepeerd naar thema's als Verlangen & vertrouwen, Kracht & verwondering, Liefde & vriendschap, Vier het leven. Hoewel het begrip 'wonder' iets meer had mogen worden uitgediept, is het al met al een lezenswaardig en onderhoudend boek geworden. Een aantal mooie, minder bekende afbeeldingen (foto's en reproducties in kleur) vult de teksten goed aan.
santiagodus
Verder lezen

GeenVerzendKostenDus

GeenVerzendKostenDus uit Heerlen

Boehkuhdus en GeenVerzendKostenDus
Bestellingen klaar maken is een gezellige rompslomp.
Het vlot 't lekkerst en het fijnst , als je d'r aanstaat en je weet ,
dat het wat oplevert.
Bestellingen van minder dan 28,75 , die doen wij dus niet ,
omdat je daarbij geen loon naar werken krijgt.
Voor de door ons geadverteerde prijs heb je het boek. Je weet dus precies en direct bij het stapelen , wat je kwijt bent. Wel zo handig. Toch ?!?!!!
12 Titels per dag toevoegen [ plus de verkocht aanvullen ] , als me dat lukt dan heb ik volgend jaar een kleine 4000 titels waar je uit kunt kiezen.
joohdus@gmail.com Oh ja , omdat ie dus Jo heet.
Jo Hollands van Boehkuhdus geen .........
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nood Marije de - Een wonder op je pad. Pelgrimeren naar Santiago de Compostela Marije de Nood Forte Uitgevers BV, Baarn

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GeenVerzendKostenDus
  • Na uw bestelling ontvangen u en GeenVerzendKostenDus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GeenVerzendKostenDus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GeenVerzendKostenDus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.