boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Andrews, V. - Het gouden web

Schrijver:
Titel: Het gouden web
ISBN: 9789032505400
Uitgever: de Kern
Bijzonderheden: 1996 hardcover met s.o. redelijke staat 9789032505400 292 Het gouden web is een unieke roman met een heel speciale sfeer, een must voor de ontelbare fans van de fenomenale Virginia Andrews.
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
RUBY HET GOUDEN WEB Het gouden web is de verrassende inleidende roman op de meeslepende Ruby-serie, de succesvolle romans van Virginia Andrews, over donkere familiegeheimen, verloren onschuld en verboden liefde. De jonge Gabrielle Landry is net zo mooi en puur als de natuur van de bayou, het moerasgebied waar zij leeft met haar lieve moeder en haar gokkende, whiskey drinkende vader. Ondanks de groeiende verwijdering tussen haar ouders voelt ze zich gelukkig. Totdat de rijke fabriekseigenaar Octavious Tate haar verrast bij een afgelegen meertje en haar zoete onschuld verbrijzelt, voor altijd. Zwanger en diep geschokt, verzet Gabrielle zich niet tegen het verbijsterende plan waarin haar eigen vader de hand heeft. Ze stemt erin toe dat Octavious' frigide vrouw, Gladys, de baby als de hare zal opvoeden. Maar niets is zo smartelijk voor Gabrielle als het moment waarop Gladys de baby van haar afneemt, voor altijd. Ten prooi aan een grote zwaarmoedigheid leidt Gabrielle een stil en teruggetrokken leven waarin alleen plaats is voor de magie van het moeras. Dan ontmoet ze Pierre Dumas, een knappe jonge creool. Aan hem verliest Gabrielle haar hart, zonder acht te slaan op de waarschuwende stem in haar binnenste: hij zou weleens meer verdriet kunnen brengen dan ze kan dragen... Het gouden web is een unieke roman met een heel speciale sfeer, een must voor de ontelbare fans van de fenomenale Virginia Andrews.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andrews, V. - Het gouden web