Hallindsey - De Planeet die aarde heette

Schrijver:
Titel: De Planeet die aarde heette
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh 6e druk 192 blz
Bijzonderheden: paperback, gelezen maar in zeer redelijke staat
Prijs: € 2,30
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info: de schrijver, Hoogleraar theologie, geeft zijn toekomstvisie op de beschaving van nu en de onafwendbare afgrond waar die op af gaat. Maar biedt ook een oplossing: de komst van de nieuwe Messias !
In de VS meer dan 3,5 miljoen verkochte exemplaren.

vederlichtje uit Amsterdam

Welkom bij 'Vederlichtje', het kleinere filiaal van boekhandel 'Vederlicht': al sinds mei 2017 actief en succesvol. Bij uw tweede boek - mits binnen 2 uur besteld met het eerste - krijgt u 10 % korting, met het 3e en alle volgende boeken 20 % korting. Ook kan alles in een pakketje, dus u bespaart portokosten. Het loont dus om even verder te grasduinen of er nog iets van uw gading bij is ! Hier vindt u vooral kinderboeken, poëzie, het oude Egypte en kunst en cultuurboeken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hallindsey - De Planeet die aarde heette

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij vederlichtje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met vederlichtje
  • Na uw bestelling ontvangen u en vederlichtje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van vederlichtje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • vederlichtje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.