Bauwens, Peter - Basilicum - botanisch, praktisch & culinair

Schrijver:
Titel: Basilicum - botanisch, praktisch & culinair
ISBN: 9789058975256
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, 2006
Bijzonderheden: rijk geillustreerde paperback, in zeer goede staat, schaars
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 36,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alles wat er maar te weten is over basilicum, kun je in dit vierkante, aantrekkelijke boek vinden. Allereerst informatie over de geschiedenis van het kruid en over de geschiedenis van pesto, waarna botanische informatie, de bloemen, de geur en de zaden volgen. Vervolgens een leerzaam hoofdstuk over het kweken van basilicum en een hoofdstuk over maar liefst 42 verschillende varieteiten. Tot slot in het hoofdstuk over het gebruik van basilicum informatie over het oogsten, bewaren, voedingswaarde, geneeskracht en gelukkig ook nog een aantal eenvoudige recepten, waaronder dat van pesto. Een bijzonder helder en aantrekkelijk boek met een mooie, frisse lay-out in twee kolommen. Het bevat veel duidelijke kleurenfoto's op een witte achtergrond van de verschillende basilicumvarieteiten. Frisse groen-witte omslag met verschillende soorten basilicum op een slappe omslag. Voor iedereen met interesse in dit populaire kruid.

Basilicum is enorm populair. In dit boek beschrijft Peter Bauwens niet alleen het rijke verleden van Ocimum basilicum als Koninklijke plant, maar ook heel praktisch hoe je succesvol zelf basilicum kunt kweken. Hij laat je kennis maken met niet één maar wel 42 variëteiten - laat je verrassen door de vele vormen, geuren en smaken. Geniet ook van de heerlijke, verrassend eenvoudige recepten.
Verder lezen

Anne Versteyne uit Zwolle

Logo Anne Versteyne

De kat z`n viool is het atelier van Anne Versteyne en haar katten, naast teken- en schilderwerk houden wij ons graag bezig met boeken, waarbij dierenboeken, door onze eigen interesse, veelvuldig voorkomen. U kunt ons op afspraak komen bezoeken. Boekprijzen zijn exlusief portokosten (naar tarieven TNT).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bauwens, Peter - Basilicum - botanisch, praktisch & culinair

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne Versteyne

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Anne Versteyne
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne Versteyne een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne Versteyne vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Anne Versteyne kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.