Pascal Dulos - Cours de Mécanique

Schrijver:
Titel: Cours de Mécanique
Taal: Frans
Uitgever: Gauthier-Villars, Parijs, 1875-1883
Bijzonderheden: Zeldzaam standaardwerk over mechanica
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Pascal Dulos (1816-1885) : "Cours de Mécanique à l'usage des Ecoles Spécial des Lycées, par M. Pascal Dulos, Professeur de Mecanique enz." Parijs, 1875 - 1883. Compleet in vijf delen, 406 + 444 + 414 + 566 + 256 blz. 22 x 14 cm., kartonnen banden met vergulde lederen ruggen, de set in prima staat en compleet. Occasionele roestvlekken (zie foto).

Eerste uitgave van dit standaardwerk over mechanica, met een wiskundige basis en honderden illustraties met praktische toepassingen zoals watermolens en persen.
Zeldzaam werk : slechts één exemplaar in Nederlandse bibliotheken (Delft) en één in België (KULeuven). Dit werk is zo belangrijk dat het in 2016 nog herdrukt is door Hachette als vijfdelige paperback (nieuwprijs 150 euro!)

Prijs 150 euro, plus 15 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pascal Dulos - Cours de Mécanique Pascal Dulos - Cours de Mécanique Pascal Dulos - Cours de Mécanique Pascal Dulos - Cours de Mécanique Pascal Dulos - Cours de Mécanique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.