Haffner, Sebastian - Churchill

Schrijver:
Titel: Churchill
ISBN: 9789023003670
Taal: Nederlands
Uitgever: H.J.W. Becht's Uitgeversmaatschappij BV, Amsterdam
Bijzonderheden: 1980, 192 pp. Paperback
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.
In kort bestek worden het leven van de Britse staatsman Sir Winston Churchill (1874-1965) en zijn carrière als politicus en schrijver beschreven. Belicht worden zijn ongelukkige schooltijd, zijn korte militaire en lange politieke loopbaan inclusief zijn premierschap 1940-1945, zijn schrijverschap en sombere laatste jaren. Door het analyseren van Churchill's karakter, ontwikkeling en motieven wordt duidelijk gemaakt hoe hij tot belangrijke politieke en persoonlijke beslissingen kwam.

Sebastian Haffner (1907-1999), die als Duits journalist zestien jaar in Engeland woonde, schreef het opzienbare en bekende boek 'Kanttekeningen bij Hitler'. Ook deze studie, die zowel de mens als de politicus met veel inzicht beschrijft, is bijna klassiek. Door de glasheldere betoogtrant zonder moeilijke termen is het geschikt voor een groot publiek, al wordt wel enige kennis van de Britse politiek verondersteld. De vertaling is goed, het nawoord van politicoloog Hylke Tromp is informatief. Met tijdtafel en register.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Van Slingelandt

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Van Slingelandt
  • Na uw bestelling ontvangen u en Van Slingelandt een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Van Slingelandt vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Van Slingelandt kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.