Ondaatje, Michael - In de huid van een leeuw

Schrijver:
Titel: In de huid van een leeuw
ISBN: 9789057133152
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheden: 1998, 2e druk, 252 pp pocket (ongelezen staat!, boekblok iets verkleurd) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,32 (binnen Nederland)
Meer info:
Michael Ondaatje - In de huid van een leeuw
(Ooievaar)
ISBN 9057133156
2e druk 1998
252 pp pocket
(ongelezen staat!, boekblok iets verkleurd)
Staat van het boek: 8.5

Roman van de Sri Lankaans-Canadese schrijver Michael Ondaatje over het Toronto van de jaren twintig. Vertaald door Graa Boomsma. Eerste druk, een pagina met spoor van een ezelsoor verder in goede conditieRecensie(s)De jonge Patrick Lewis ruilt in de jaren twintig zijn bestaan in de Canadese bossen in voor een leven in de metropool in opbouw Toronto, waar een bonte stoet van karakters, ieder op zich symbolisch voor een bepaalde sociale laag, zijn pad kruist. Aanvankelijk is hij belast met de opsporing van de excentrieke kapitalist Ambrose Small, maar als hij hem gevonden heeft drijft 's mans agressie hem in het kamp van een groep gewelddadige anarchisten, waar zijn oorspronkelijke opleiding als dynamitist van pas komt. Aan het eind blijken allerlei ogenschijnlijk losse elementen in het verhaal in elkaar te grijpen. Michael Ondaatje (geb. 1943) wordt inmiddels gezien als een der belangrijkste hedendaagse Canadese schrijvers vanwege zijn krachtig sfeerscheppen en het consequent vasthouden zonder monotoon te worden van de goede constructie, detaillering en precisie. Heel bijzonder. Pocketeditie; kleine druk, krappe marge.
(Biblion recensie, Drs. G. van Aken.)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ondaatje, Michael - In de huid van een leeuw Ondaatje, Michael - In de huid van een leeuw Ondaatje, Michael - In de huid van een leeuw Ondaatje, Michael - In de huid van een leeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.