Hockers, Maria - God & Lot; gesprekken over het leven, de Liefd

Schrijver:
Titel: God & Lot; gesprekken over het leven, de Liefde en het lot
ISBN: 9789069636429
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: hardcover, 2004, 223pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit bijzondere boek geven 29 mannen en vrouwen een antwoord op de vraag wat het betekent als je getroffen wordt door een zwaar persoonlijk verlies, zoals scheiding, ziekte en dood.

Vier jaar geleden kreeg Maria Hockers een herseninfarct en nam haar leven een nieuwe wending. De vraag 'Wat is lot en hoe verhoud je je daartoe?´ liet haar niet meer los, en vervolgens 'Is het lot God, of is God het lot?´ Ze ging op onderzoek uit. In haar boek staan gesprekken opgetekend met bekende auteurs als Helena Klitsie, Tamarah Benima, Huub Oosterhuis, en Hans en Hanneke Korteweg, en verhalen van onder meer Els Donkers, Gerard Groen, Monique Goldenbeld en Maria zelf. Wat hen, ondanks alle onderlinge verschillen, verbindt is dat het lot hen naar een andere beleving van de werkelijkheid bracht en dat ze gehoor gaven aan een weten van binnenuit, of zoals filosofe Helena Klitsie, auteur van de bestseller Liefde´s logica, stelt: 'God & lot' laat op indringende wijze zien dat als het (nood)lot als komend van God wordt gezien, je het zult sublimeren.´

Maria Hockers-Maijer (Krommenie, 1949) werkte jarenlang in het bedrijfsleven met leidinggevende taken en verantwoordelijkheden op organisatorisch en ondersteunend gebied. Daarnaast bekwaamde zij zich in beeldende kunst en psychologie. Ze woont in Huizen.
Verder lezen

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hockers, Maria - God & Lot; gesprekken over het leven, de Liefde en het lot

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Shambala

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Shambala
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel Shambala
    Kamer van Koophandel nummer: 76996484
    NL003133243B47
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Shambala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Shambala vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Shambala kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.