Astrid LINDGREN - PIPPI GAAT AAN BOORD (oer-versie van het twee

Schrijver:
Titel: PIPPI GAAT AAN BOORD (oer-versie van het tweede deel van P.L uit 1952! Samen met deel 1 Pippi Langkous, het debuut in Nederland).
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Born N.V. uit Assen.
Bijzonderheden: Hardcover in goede staat (zie foto's!). Extreem zeldzaam. Ned. vertaling van Liesbeth Borgesius-Wildschut.
Prijs: € 49,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over het boek: Het boekje is in mooie staat, zeker gezien de ouderdom. Het binnenwerk is nog fris en niet verkleurd. Op het schutblad staat de naam van de vorige eigenaar in keurige letters geschreven. De omslag vertoont duidelijke gebruikssporen. Aan de achterkant heeft het boekje op de achterplat wat waterschade opgelopen. Dit is aan de binnenkant niet te zien.

Over de verkoper: Boekje Nooitgenoeg is gespecialiseerd in moderne kinderliteratuur en heeft een klein maar rijk aanbod.

Over de transactie als u het boek wilt kopen: Boeken kunnen opgehaald worden of worden verstuurd. Bij versturing worden de boeken goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Als het boek wordt verzonden als het geld is ontvangen. U krijgt u een mailtje als het boek is gepost.

De foto's bij deze advertentie zijn het boek waarin u geïnteresseerd bent.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek Nooitgenoeg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek Nooitgenoeg
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek Nooitgenoeg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek Nooitgenoeg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek Nooitgenoeg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.