addo stuur - Internet en e-mail voor senioren / voor iedereen d

Schrijver:
Titel: Internet en e-mail voor senioren / voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil
ISBN: 9789059050013
Taal: Nederlands
Uitgever: visual steps
Bijzonderheden: 2000, Gebonden, zgan Uitstekend verzorgd, overzichtelijke ingedeeld boek met duidelijke letters. Elke stap wordt door een duidelijke beeldschermafdruk uitgelegd, teksten zijn kort en zonder overbodige technische termen. Je leert informatie op Interne
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uitstekend verzorgd, overzichtelijke ingedeeld boek met duidelijke letters. Elke stap wordt door een duidelijke beeldschermafdruk uitgelegd, teksten zijn kort en zonder overbodige technische termen. Je leert informatie op Internet zoeken/vinden, e-mails sturen/ontvangen en gratis software downloaden. Surfen, adresboek, bewaren van tekst/plaatjes, binnenhalen van bestanden en het instellen van de pc zodat je prettig met Internet werkt is een kleine greep uit de onderwerpen. Elk hoofdstuk eindigt met oefeningen, achtergrondinformatie en tips. Het boek bevat een naslaggedeelte als geheugensteun, eveneens gebaseerd op beeldschermafdrukken, een verklarende woordenlijst en een uitgebreide index. Er is een speciale website met oefeningen, actuele informatie en materiaal voor docenten die het boek als cursusmateriaal willen gebruiken, die er al even verzorgd en duidelijk uitziet. Er wordt vanuit gegaan dat Windows 98, Explorer 5 en Outlook Express 5 op de pc zijn geinstalleerd. Auteur heeft veel (kinder)boeken en o.a 'Windows 98 voor senioren'* geschreven en de gebruikte Visual Step methode ontwikkeld.
(Biblion recensie, B.S. Licher)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

addo stuur - Internet en e-mail voor senioren / voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.