Jansen Elly Spencer Kopijn Inge Wouters - Het Indonesisch kook

Schrijver:
Titel: Het Indonesisch kookboek van A-Z Elly Jansen Spencer Kopijn Inge Wouters REBO
Taal: Nederlands
Uitgever: REBO
Bijzonderheden: U betaalt dus geen verzendkosten, maar bestellingen van minder dan 28,75 doen wij niet.
Prijs: € 6,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Indonesisch koken lijkt ingewikkeld. Dat het dat niet is, kunt u nu zelf uitvinden: voor u zijn recepten verzameld die langzaam oplopen in moeilijkheidsgraad van uiterst simpel tot redelijk moeilijk. En dat niet alleen. Dit boek bevat ook combinatietips: suggesties voor het samenstellen van een rijsttafel, een uitgebreide verklarende woordenlijst, extra wetenswaardigheden over uitheemse kruiden, toepassingsmogelijkheden van het Indonesisch keukeninstrumentarium en nog veel meer. Via een overzichtelijke inleiding leert u de Indonesische keukenkennen van rijst tot kwee-kwee. De vele foto's en tekeningen proberen u het daarbij zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Recensie(s)
De Indonesische keuken is ondanks de opkomst van b.v. Chinese, Thaise, Indiase restaurants en kookboeken nog steeds springlevend. Er verschijnen steeds weer nieuwe Indische kookboeken en ook op de t.v. zijn regelmatig kooklessen te volgen. Sommige uitgaven zijn blijvertjes zoals dit kookboek waarvan opnieuw een ongewijzigde herdruk verschijnt. De indeling van A to Z is volstrekt willekeurig: het had ook van 1 tot 26 kunnen heten en heeft dus niets te maken met ingredientennamen. Het boek begint met uitleg van kruiden en hun toepassingen, gewichtseenheden, keukenuitrusting enz., waarna recepten volgen per gerechtsoort zoals rijst, boemboes, sambal gorengs, tahoegerechten enz. Besloten wordt met menu/combinatietips, een verklarende woordenlijst en een alfabetisch receptenregister. De foto's en kleurige illustraties versterken de sfeer en de grote, duidelijke druk geeft veel gemak tijdens het koken.

Indischdus Oostersdus
Verder lezen

GeenVerzendKostenDus

GeenVerzendKostenDus uit Heerlen

Boehkuhdus en GeenVerzendKostenDus
Bestellingen klaar maken is een gezellige rompslomp.
Het vlot 't lekkerst en het fijnst , als je d'r aanstaat en je weet ,
dat het wat oplevert.
Bestellingen van minder dan 28,75 , die doen wij dus niet ,
omdat je daarbij geen loon naar werken krijgt.
Voor de door ons geadverteerde prijs heb je het boek. Je weet dus precies en direct bij het stapelen , wat je kwijt bent. Wel zo handig. Toch ?!?!!!
12 Titels per dag toevoegen [ plus de verkocht aanvullen ] , als me dat lukt dan heb ik volgend jaar een kleine 4000 titels waar je uit kunt kiezen.
joohdus@gmail.com Oh ja , omdat ie dus Jo heet.
Jo Hollands van Boehkuhdus geen .........
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansen Elly  Spencer Kopijn Inge Wouters - Het Indonesisch kookboek van A-Z Elly Jansen Spencer Kopijn Inge Wouters REBO

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GeenVerzendKostenDus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GeenVerzendKostenDus
  • Na uw bestelling ontvangen u en GeenVerzendKostenDus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GeenVerzendKostenDus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GeenVerzendKostenDus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.