DE WILDE, Eliane, GRAFE, Jean - Pierre, AAV, Marianne e.a. ( red. );

Schrijver:
Titel: A. W. FINCH 1854 - 1930,
Uitgever: , Brussel, Gemeentekrediet, 1992,
Bijzonderheden: Softcover, geillustreerde uitgeversomslag, foto - frontispice, 250 x 295mm., 248pp., reprodukties in kleur of z/w, catalogus in z/w. ISBN 9050661009.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Uitgegeven ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten te Brussel, van 17 januari tot 29 maart 1992 en in het Museum van het Ateneum te Helsinki, van 2 oktober tot 1 december 1991. De kunst van Finch, een geboren Brusselaar, sloot zowel aan bij het kunstleven in de hoofdstad als bij de internationale mode, met name het pointillisme dat kort daarvoor ontstaan was. Typisch voor de tijd en een bepaalde opvatting van de rol van de kunstenaar in de maatschappij is verder dat Finch actief werd op het gebied van de sierkunst met ceramiekcreaties. Hij werd op dit gebied gevolgd door Henry Van de Velde. In de Zweedse taal!!!! Als nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Erik Tonen Books uit Antwerpen

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

DE WILDE, Eliane, GRAFE, Jean - Pierre, AAV, Marianne e.a. ( red. ); - A. W. FINCH 1854 - 1930,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.