Eric van Lustbader - Het Syrier- complot

Schrijver:
Titel: Het Syrier- complot
ISBN: 9789400500914
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,55
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de campus waar Alli Carson, de dochter van de overleden president, de opleiding tot fbi-agent volgt, is een gruwelijke moord gepleegd. Alli wordt meteen verdacht, omdat het slachtoffer haar vriend was. Het onderzoek heeft de aandacht van de lokale rechercheurs, maar ook de fbi zelf en Jack McClure, de Nationale Veiligheidsdienstagent en vertrouweling van de Carson-familie.

De broer van oud-president Carson eist de bescherming van Alli op, maar in zijn huis ontsnapt ze ternauwernood aan een moordaanslag. Samen met Jack raakt ze betrokken in een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid, die hen in een manipula¬tief politiek web stort en de rauwe wereld van vrouwenhandel. Jack moet intussen ook een kopstuk van een Albanese misdaadorganisatie vinden, die met de dag machtiger over de hele wereld wordt. Hun missie brengt hen naar afgelegen ge¬vaarlijke plekken en legt een complot bloot op een schaal die ze niet voor mogelijk hadden gehouden en dichterbij dan ze hadden verwacht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eric van Lustbader - Het Syrier- complot