Roos, H. de - Vakantie met de Kameleon / druk 1

Schrijver:
Titel: Vakantie met de Kameleon / druk 1
ISBN: 9789020665345
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheden: 2002, Gebonden,
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Op een eiland in het meer van Lenten kamperen jongens uit de stad. Maar hun tent lekt, waardoor ze bijna allemaal verkouden zijn. Vooral Hein heeft het behoorlijk te pakken. Het is zelfs zo erg dat hij uiteindelink met een longontsteking in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Dat moet allemaal toch beter kunenn, vindt Gerben. Hij stelt voor het oude beurtschip van schipper Wierda tot drijvend vakantieverblijf om te bouwen. In dit boek is Gerben trouwens helemaal goed op dreef. Niet alleen zuigt hij het ene wilde verhaal na het andere uit zijn duim, hij helpt de hellingbaas van de werf, Gaastra, ook nog aan opdrachten voor het bouwen van een paar prachtige boeiers. En Hielke en Sietse en hun Kameleon? Zij varen overal tussendoor en hebben met hun boot eigenlijk altijd vakantie!
Verder lezen

Sluiswachter uit Maasbracht

Boeken zijn altijd degelijk en professioneel verpakt. Dikke boeken worden verzonden als pakketpost en worden nooit opengeslagen verzonden!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Sluiswachter

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Sluiswachter
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sluiswachter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sluiswachter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Sluiswachter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.