John Galsworthy - De forsyte sage

Schrijver:
Titel: De forsyte sage
Taal: Nederlands
Uitgever: The Reader's Digest
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - voor de houd ''meer info''
Prijs: € 5,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Forsyte sage is een boek van John Galsworthy
Recensie(s)
In de familiegeschiedenis van het geslacht Forsyte wordt een beeld gegeven van de gegoede burgerij ten tijde van de regering van koningin Victoria van Engeland. De familie leeft volgens een vast patroon; van haar morele maatstaven en waarden mag niet worden afgeweken. Een oude familievete verhindert het huwelijk tussen Fleur, de dochter van Soames Forsyte, en John, haar achterneef. Iedere persoonlijke vrijheid wordt opgeofferd aan de knellende fatsoensnormen; hoewel de familie rijk is, werkelijk geluk kent men niet. Het lijvige, maar boeiende werk is in afleveringen geschreven. Boek I bevat: 1. Het geluk der rijken, 2. In ketenen, 3. Te huur; Boek II, Een moderne comedie, 1. De witte aap, 2. De zilveren lepel, 3. Zwanenzang. Goed tijdsbeeld met acceptabele karaktertekening. In de jaren zestig bekend geworden door een tv-bewerking en onlangs in een recentere 13-delige versie uitgezonden op de Nederlandse tv. Gebonden in kunstlederen band; kleine druk.

Redactie
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage John Galsworthy - De forsyte sage

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.