Chopra, Deepak - Leven zonder grenzen Je eigen werkelijkheid v

Schrijver:
Titel: Leven zonder grenzen Je eigen werkelijkheid vormgeven.
ISBN: 9789063254223
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1997 2e druk / paperback / 311 pag. / 460 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
In LEVEN ZONDER GRENZEN beantwoordt Chopra de complexe vraag in hoeverre de mens zijn eigen realiteit kan vormgeven. Dat mensen ruimschoots in staat zijn zichzelf door hun denken allerlei beperkingen op te leggen is algemeen bekend. Maar er bestaan aarzelingen om de andere, positieve, kant van de medaille te ontkennen, namelijk dat we eveneens zijn te leven zonder die beperkende grenzen.

Met ene uitdagende gedrevenheid beschrijft Chopra eerst de werking van de geest. Vervolgens verbindt hij diverse disciplines met elkaar, van de moderne fysica en de neurologie tot de oude Indiase religieuze tradities, en vertelt hij over zijn eigen leven en over gevallen uit zijn praktijk, om te illustreren dat het mogelijk is de beperkingen van de eigen geest te overstijgen. In het laatste deel van het boek zet hij in heldere bewoordingen uiteen waarom de kracht van het bewustzijn grenzeloos is.
Recensie(s)
De arts Deepak Chopra (India, thans V.S.) is betrokken bij de door Maharishi (TM-beweging) opgezette Ayurvedische gezondheidszorg, een (eeuwenoude) 'geest-lichaam-geneeskunde': gedachten, gevoelens kunnen niet worden gescheiden van hun fysieke uitwerkingen. Deze benadering van ziekte wil een (onbewuste) 'overtuiging': 'ik' ben hièr, de 'buitenwereld' is dáár, vervangen door inzicht: de mens creëert een eigen 'werkelijkheid', als een droom. Identificatie met zijn verleden, daaraan gekoppelde reacties, gedachten, emoties, zet de mens vast binnen zelf gevormde grenzen. Uit deze 'droom' ontwaken, bijv. d.m.v. yoga, of meditatie (hier TM), heft de illusie van 'apartheid' op (waarin angst en macht heersen), waarna de mens zich opgenomen voelt in een groot zin- en liefdevol geheel. Die ervaring zet ziekte, genezing, in een nieuw licht. Dit rijke, wijze boek, vol indrukwekkende anekdoten en beschrijvingen van 'praktijkgevallen' wijst hiernaar de weg. Onderhoudend geschreven zal het een ieder aanspreken die vrijheid zoekt, buiten de grenzen van conditioneringen. Met register van trefwoorden en register van adressen gezondheidscentra.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - Leven zonder grenzen  Je eigen werkelijkheid vormgeven. Chopra, Deepak - Leven zonder grenzen  Je eigen werkelijkheid vormgeven. Chopra, Deepak - Leven zonder grenzen  Je eigen werkelijkheid vormgeven.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.