Jonathan Franzen - Zuiverheid

Schrijver:
Titel: Zuiverheid
ISBN: 9789044629026
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Twee kleine scheurtjes in de papieren omslag Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zuiverheid, de nieuwe grote roman van Jonathan Franzen, is het verhaal van de Amerikaanse Purity Tyler, die bij vrijwel iedereen slechts bekend is als Pip - zij schaamt zich voor haar voornaam. Haar moeder heeft haar nooit willen vertellen wie haar vader is, en als Pip een traumatische ervaring heeft in haar Californische jongerenhuis, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Haar zoektocht leidt haar door Noord-Amerika en Latijns-Amerika, waar ze in contact komt met een charismatische wereldberoemde internethacker, Andreas Wolf. Maar Pip weet niet dat Wolf zelf een geheim met zich meedraagt, uit een ver verleden, toen hij in Oost-Duitsland woonde en de Berlijnse Muur nog niet gevallen was. Zuiverheid is een grootse, ontzagwekkende roman over identiteit, afstamming, liefde en seksualiteit, maar vooral over geheimen: van de intieme geheimen van kapitalistische multinationals en de hele westerse maatschappij.Franzens fabelachtige pen en de mythische structuur van zijn nieuwe roman maken van Zuiverheid tot de belangrijkste Amerikaanse roman van 2015, die de lezer vele schitterende uren zal bezorgen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jonathan Franzen - Zuiverheid