Rover, Frans de; Steenhuis, Peter Henk; Mulisch, Harry - achter

Schrijver:
Titel: achtergrondinformatie over "DE ONTDEKKING VAN DE HEMEL" : HARRY MULISCH ONTDEKT over "De ontdekking van de hemel" & ALLES IS ALTIJD UIT DE BIJBEL schriftuurlijke verwijzingen in "De ontdekking van de hemel"
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij ZIE DE FOTO'S
Bijzonderheden: 1995 TWEE PRACHTIGE PAPERBACKS samen Brievenbuspost 2 titels in 1 envelop
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

BRON uit Gorinchem

Boekwinkeltje BRON kan 2 weken lang geen betaalgegevens aan u mailen. Maandag 30 september krijgt u bericht over hoe u uw bestelling kunt betalen. Daarna vindt de verzending plaats.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rover, Frans de; Steenhuis, Peter Henk; Mulisch, Harry - achtergrondinformatie over "DE ONTDEKKING VAN DE HEMEL" : HARRY MULISCH ONTDEKT over "De ontdekking van de hemel" &  ALLES IS ALTIJD UIT DE BIJBEL schriftuurlijke verwijzingen in "De ontdekking van de hemel" Rover, Frans de; Steenhuis, Peter Henk; Mulisch, Harry - achtergrondinformatie over "DE ONTDEKKING VAN DE HEMEL" : HARRY MULISCH ONTDEKT over "De ontdekking van de hemel" &  ALLES IS ALTIJD UIT DE BIJBEL schriftuurlijke verwijzingen in "De ontdekking van de hemel"

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BRON

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BRON
 • Na uw bestelling ontvangen u en BRON een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BRON vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BRON kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.