Asscher, Lodewijk - Ontsluierde stad

Schrijver:
Titel: Ontsluierde stad
ISBN: 9789035135116
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert bakker
Bijzonderheden: paperback / 2010 / 149 pag. / prima staat
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting...........

In De ontsluierde stad ontfermt Lodewijk Asscher zich over zijn geliefde stad Amsterdam, zet hij de problemen met onderwijs, burgerschap en tolerantie uiteen en komt hij met constructieve, inzichtelijke oplossingen. Ook schetst Asscher hoe hij in de dagelijkse praktijk van het wethouderschap omgaat met schijnbaar onmogelijke conflicten en onaangename verrassingen. Hoe zet je je in voor je stad zonder mentale hindernissen als 'het is nu eenmaal zo', 'zo doen we dat al jaren' of 'daar ga je niet over'? Asscher geeft aan hoe hij met vallen en opstaan een wezenlijke bijdrage probeert te leveren aan het hedendaagse Amsterdam. Of het nu gaat om de aanpak van het Wallengebied, het tegenhouden van de beursgang van Schiphol, het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs of de inburgering. Weerbaar maar zonder een spoor van cynisme.

Lodewijk Asscher (1974) is wethouder en locoburgemeester van Amsterdam. Daarnaast is hij partijleider van de PvdA in Amsterdam. In 2005 publiceerde hij het boek Nieuw Amsterdam.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.