Oosthoek, Andreas - De kunst van het handeldrijven - 4 eeuwen m

Schrijver:
Titel: De kunst van het handeldrijven - 4 eeuwen maritieme verbeelding / Art insired by the sea - 4 centuries of maritime art
ISBN: 9789068252873
Taal: Nederlands
Uitgever: Uniepers B.V. / Koninklijke Nedlloys - gebonden 28x33 cm
Bijzonderheden: 2002, 320pp, boek verkeert in absolute nieuwstaat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
In zijn bijna 150-jarige geschiedenis verwierf de Koninklijke Nedlloyd Groep en de hiermee gefuseerde rederijen een unieke, zeer gevarieerde kunstcollectie op het gebied van de zeevaart: schilderijen vooral, maar ook kaarten, gebruiksvoorwerpen, posters, foto's en scheepsmodellen. Onlangs bracht Nedlloyd deze duizenden objecten onder bij het Maritiem Museum te Rotterdam. Met haar talloze perfect afgedrukte kleurenfoto's vormt deze uitgave een lust voor het oog. Dat de pagina's wisselend gekleurd zijn, draagt daar sterk toe bij. Als beeldverhaal is deze Lof der Zeevaart primair een kijkboek, maar de vele korte, levendig geschreven teksten zijn toch evenzeer essentieel. Rond zes thema's belichten de tien auteurs velerlei aspecten van vier eeuwen Nederlandse zeevaart- en handelsgeschiedenis, te beginnen met VOC en WIC. We zien Nederland uitgroeien tot koloniale mogendheid. Hierbij krijgt Bali opvallend veel aandacht. Het boek sluit met de geschiedenis van de grote rederijen en de handelsvaart van de laatste anderhalve eeuw. Het boek is volledig tweetalig, met de Engelse tekst in iets kleinere letter. Met bibliografie en persoonsnamenregister.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 2.49
100-350 gr. € 3.32
350gr. - 2000 gr. € 4.15
Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75
Postnl: € 6.95
Ophalen bij DHL of DPD depôt
€ 5.05
Naar België pakket € 7.15
Ophalen bij DPD depôt België
€ 6.65

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oosthoek, Andreas - De kunst van het handeldrijven - 4 eeuwen maritieme verbeelding / Art insired by the sea - 4 centuries of maritime art

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.