Sanchez, Victor - De lessen van Don Carlos (Carlos Castaneda

Schrijver:
Titel: De lessen van Don Carlos (Carlos Castaneda)
ISBN: 9789056890186
Taal: Nederlands
Uitgever: Element
Bijzonderheden: 1996 / paperback / 296 pag. / 426 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek staat één thema centraal: de erkenning van de mogelijkheid onze onbekende bewustzijnsmogelijkheden te leren gebruiken zonder hulp van goeroes, meesters, sekten e.d. Om niet iedereen van onderaf aan te laten beginnen en tevens omdat iedereen wel een steun in de rug kan gebruiken, werkt de Mexicaanse auteur met de practische bestudering van de technieken en oefeningen, die in de boeken van Castaneda en in de aanwijzingen van diens leraar, de Indiaan Juan Matus, worden aangeraden. Het leuke van de auteur is, dat hij niet pretendeert kennis te brengen, maar slechts een verwijzing naar kennis. Wel stelt hij nadrukkelijk, dat wie de oefeningen, die origineel, effectief, maar niet makkelijk zijn, niet uitvoert, niets zal bereiken. Het werk is prima van opzet, duidelijk in taal en bedoeling, goed gedocumenteerd, iets te idealistisch misschien, en verre van eenvoudig in de uitvoerbaarheid. Met plezier gelezen. Rommelig omslag in geel-oranje; gedrukt in een duidelijke letter.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sanchez, Victor - De lessen van Don Carlos  (Carlos Castaneda) Sanchez, Victor - De lessen van Don Carlos  (Carlos Castaneda) Sanchez, Victor - De lessen van Don Carlos  (Carlos Castaneda)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Holistiek
 • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Holistiek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.