Chopra, Deepak - Oud worden, jong blijven Het effectieve 10-st

Schrijver:
Titel: Oud worden, jong blijven Het effectieve 10-stappenplan
ISBN: 9789021597676
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2001 / paperback / 224 pag. / 304 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Kan de menselijke geest het lichaam daadwerkelijk beïnvloeden? Is een heldere, positieve, actieve geest in staat het verouderingsproces te vertragen? Is het mogelijk - in combinatie met de juiste voeding, goede lichaamsbeweging en een gezonde leefwijze - om een 'biologische' leeftijd te hebben die 10 tot 15 jaar jonger is dan uw kalenderleeftijd?
Dr. Deeprak Chopra gelooft van wel. Sterker: in zijn gezondheidscentrum 'Chopra Center for Well Being' hebben duizenden mannen en vrouwen bewezen dat dit kan. In Oud worden, jong blijven reikt hij ook u zijn effectieve 10-stappenplan aan om dit zelf te ondervinden.
Dr. Deeprak Chopra is de beroemde Indiaas-Amerikaanse arts die de traditionele Indiase geneeskunst, de Ayurveda, verbindt met westerse medische inzichten. Hij is de auteur van vele succesvolle boeken, waaronder Leef-tijd, Leven in liefde, Leven zonder grenzen en Quantumgenezing. Dr. David Simon is verbonden aan het 'Chopra Center for Well Being' in La Jolla, Californië, VS.
Recensie(s)
De auteur biedt een verdieping van zijn eerdere boeken: 'Kwantumgenezing' en 'Leef-tijd'*. In een tijd waarin gezond zijn en blijven belangrijk is, geeft Chopra goede en gefundeerde informatie in een tien-stappenplan. Op overzichtelijke wijze wordt hulp geboden bij een groeiproces in denken en doen, in gezond zijn en gezond blijven. In vergelijking met bijv. 'Een leven lang fit'** van H. Diamond biedt Chopra een meer wetenschappelijke opzet en wordt meer aandacht besteed aan de verhouding van lichaam en geest. De theorie is niet voor iedereen even toegankelijk vanwege het gedachtegoed en de woordkeus. Prettig formaat boek, vrij kleine letter, heldere vertaling uit het Engels. Interessant voor werkers in de (alternatieve) gezondheidszorg. Het praktische karakter van dit boek wordt versterkt door een overzichtelijke uitleg van lichamelijke en geestelijke oefeningen en door tweeenveertig vegetarische recepten, afkomstig uit diverse keukens uit de hele wereld. Bevat een appendix, een register en een apart receptenregister.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - Oud worden, jong blijven  Het effectieve 10-stappenplan Chopra, Deepak - Oud worden, jong blijven  Het effectieve 10-stappenplan Chopra, Deepak - Oud worden, jong blijven  Het effectieve 10-stappenplan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.