Henneneman Jeroen Fuchs Rudy - Jeroen Henneman Kwadrant Art 7

Schrijver:
Titel: Jeroen Henneman Kwadrant Art 7
ISBN: 9789062167388
Uitgever: Venlo, Van Spijk Kwadrant Art 7 2001 9789062167388 oplage 2000
Bijzonderheden: ex-bibliotheek paperback geplastificeerd geen pp-nummering in zeer goede staat, fraai geillustreerd
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bij kunstenaar Jeroen Henneman (1942) kan een lijn zich makkelijk losmaken van het platte vlak en letterlijk sculptuur worden. Evengoed kan een concertvleugel opstijgen als een vliegtuig in een van zijn theaterstukken. Dan zijn er de vele tekeningen en schilderijen, waarin alledaagse objecten (veel flatgebouwen) teruggebracht zijn tot een vervreemdende abstractie. Vanaf de jaren zestig werkt de kunstenaar aan een veelzijdig oeuvre waarvan deze monografie (Ned/Eng) een fraai overzicht biedt met 200 kleurenafbeeldingen. Naast schilder-, tekenkunst en sculptuur is er ook aandacht voor monumentaal werk. Een apart hoofdstuk, met tekst van Jan Mulder, behandelt het theaterwerk. Voorts is er een uitgebreide biografie, rijk geillustreerd in zwart-wit, geschreven door Wiepke Loos en behandelt Max van Rooy de relatie Henneman/architectuur. Rudi Fuchs tekende voor de inleiding. Inclusief bibliografie en lijst van tentoonstellingen. Mooie uitgave: sobere maar afwisselende opmaak, zwaar papier en prima reproducties. Omslag met schilderij 'Babel II' in grijsblauw.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henneneman Jeroen   Fuchs Rudy - Jeroen Henneman Kwadrant Art 7

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.