Jacob Bergsma - Het Wielren Boek

Schrijver:
Titel: Het Wielren Boek
ISBN: 9789040083952
Uitgever: Uitgeverij Wbooks
Bijzonderheden: Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Prijs: € 13,35
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Geen sport kent zoveel onvoorspelbare factoren als de wielersport: de weersomstandigheden, het parkoers, de tegenstand, ja soms zelfs de eigen 'omgeving' is voor de wielrenner schier ongrijpbaar. Volgens Erik Dekker is er daarom geen sport waarin zoveel wordt verloren als in de wielersport. Wanneer de bijbehorende tegenstrijdige emoties voortdurend vechten om voorrang, moet dat schitterend beeldmateriaal opleveren.
'Fotograaf op wielen' Cor Vos maakt en bewaart de beelden van dit alles al bijna 40 jaar. Het Wielren Boek geeft een soms glorieuze, soms ontluisterende blik op alle facetten van dit bikkelharde labeur. Precies zoals Eddy, Bernard, Marco, Lance, Hennie, Gerrie, Jan, Joop, Michael, Erik en al die anderen het aan den lijve hebben ondergaan.
WAANDERS UITGEVERS
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacob Bergsma - Het Wielren Boek