Campert, Remco - Graag gedaan

Schrijver:
Titel: Graag gedaan
ISBN: 9789023423850
Uitgever: De Bezige Bij - Amsterdam
Bijzonderheden: 1990, 1e druk, 150 pp pocket (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Remco Campert - Graag gedaan
(De Bezige Bij - Amsterdam)
ISBN 9023423852
1e druk 1990
150 pp pocket
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Na 'Tot zoens' en 'Eetlezen' is dit de derde bundel waarin de schrijver een selectie uit zijn in De Volkskrant verschenen columns publiceert. Hoewel ze vaak naar aanleiding van een actuele gebeurtenis zijn geschreven, zijn de columns qua inhoud niet aan die actualiteit gebonden, zodat ze over een langere periode hun leesbaarheid behouden. Hun lichtvoetigheid en geringe lengte (ca. 500 woorden) maakt ze geschikt tot 'tussen-door-literatuur'. Behalve een groot aantal columns bevat de bundel nog drie wat langere verhalen die eerder verschenen zijn in Playboy, Humo en Avenue. Deze in 1929 geboren schrijver publiceerde al een groot aantal romans, verhalen en gedichten en ontving in 1976 de P.C. Hooftprijs voor zijn gehele oeuvre. Toptienboek.
(Biblion recensie, Ans Corts.)

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Campert, Remco - Graag gedaan Campert, Remco - Graag gedaan Campert, Remco - Graag gedaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.