H. Boele, E. Riemens-Vuik - Urologische chirurgie

Schrijver:
Titel: Urologische chirurgie
ISBN: 9789035224452
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Enkele bladzijde met potlood, pen of marker bewerkt. Conditie: Redelijk. Editie: 2e herziene. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,55
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De reeks 'Operatieve Zorg & Technieken' is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende subspecialismen van de chirurgie worden behandeld. Elk deel in de reeks heeft dezelfde indeling. Ieder hoofdstuk begint met een inleiding, gevolgd door een uitwerking van de pre-, per- en postoperatieve fase van de operatie. Bij alle operatiebeschrijvingen staat een vermelding van de operatie-indicatie en het doel van de operatie. De opstelling van het operatieteam wordt per operatiebeschrijving verduidelijkt door een afbeelding. Achterin het boek wordt altijd een selectie opgenomen van veelvoorkomend specifiek instrumentarium. De reeks 'Operatieve Zorg & Technieken' benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk. De talrijke afbeeldingen onderbouwen deze benadering. Deze tweede, herziene druk van Urologische chirurgie bevat een geheel nieuw deel dat over laparoscopieën gaat. In de eerste vier delen worden achtereenvolgens operaties van de nieren, de ureters en de blaas, de prostaat en de urethra behandeld. Deel 5 gaat in op de uitwendige geslachtsorganen van de man. Deel 6 bevat de meest voorkomende endoscopische operaties. Tot slot volgt deel 7 waarin laparoscopieën worden behandeld. Daarnaast bevat dit boek een aantal nuttige praktijktips. Urologische chirurgie is niet alleen geschikt als leerboek, maar kan ook uitstekend als naslagwerk worden gebruikt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Boele, E. Riemens-Vuik - Urologische chirurgie