Schirrmacher, E. - Strategie van de eekhoorn - wat doen dieren

Schrijver:
Titel: Strategie van de eekhoorn - wat doen dieren beter dan wij?
ISBN: 9789049100100
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, 2009
Bijzonderheden: Paperback in vrijwel nieuwstaat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Ontspan als een stokstaartje! Bemin als een kokmeeuw! Wees zo alert als een dolfijn! Wie het leuk vindt om te observeren, zich graag verwondert en verder denkt, kan de geluksstrategieën van dieren optimaal benutten voor zijn eigen leven. Of het er nou om gaat hoe we minder gestrest kunnen werken of hoe we ons huis gezelliger kunnen inrichten: het slimme eekhoorntje Woody weet hoe de vork in de steel zit. Op zijn reis rond de wereld heeft hij de mensen exact geobserveerd en tips uit de dierenwereld verzameld als hazelnoten voor de winter. Als we zouden ontspannen als de stokstaartjes, dan zouden we de toekomst niet zo somber inzien. Met de trucks van kokmeeuwen lukt het gewoon beter in de liefde. En de bonobos weten precies hoe je ook eens nee zegt. Met de tips uit het dierenrijk nodigt Woody ons uit om ons leven anders aan te pakken. Met zijn hulp komen wij te weten op welke gebieden de dieren ons een neus- of snavellengte voor zijn en hoe ook wij met hun ideeën gelukkiger worden. Elise Schirrmacher is in 1973 in Stockholm geboren. Ze groeide op in de Duitse plaats Heidelberg en studeerde germanistiek, filosofie en geschiedenis in Keulen en in Dublin. In 2004 ontving ze de gerenommeerde Axel-Springerprijs voor jonge journalisten. Tegenwoordig is ze freelance auteur en musicus en woont ze met haar gezin in Keulen.
Verder lezen

Anne Versteyne uit Zwolle

Logo Anne Versteyne

Dierbare Boekenliefhebber,
Wij houden van mooie en/of interessante boeken en vooral ook van tevreden klanten.
Boekprijzen zijn exclusief portokosten (naar tarieven PostNL). Bij boeken in de prijsklasse t/m 6 euro wordt voor de verpakking 50 cent extra in rekening gebracht, tenzij u meerdere boeken bestelt, dan natuurlijk niet. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt, geadresseerd en na ontvangst van uw betaling meteen verzonden.
Wilt u specifieke boeken inzien?
U kunt ons op afspraak bezoeken.
Telefoon: 038-4525496
Wij hebben overigens meestal meer boeken dan dat in onze lijst staan. Mocht u een bepaald boek zoeken en aan de hand van onze collectie vermoeden dat wij het mogelijk hebben, neemt u dan met de 'stel een vraag' functie, bij welk boek dan ook, contact op (zie de keuzes onder dit bericht).
Zoekt u een bepaald moeilijk te vinden boek, kunnen wij vaak ook onze boekzoekdienst
aanbieden. Simpel of uitgebreid.
Kosten zoeken: bij resultaat 'vinden' en in contact brengen met verkoper, vanaf 2,50 per titel.
Alvast dank voor uw belangstelling en mogelijk bestelling.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schirrmacher, E. - Strategie van de eekhoorn - wat doen dieren beter dan wij?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne Versteyne

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Anne Versteyne
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne Versteyne een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne Versteyne vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Anne Versteyne kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.