Schirrmacher, E. - Strategie van de eekhoorn - wat doen dieren

Schrijver:
Titel: Strategie van de eekhoorn - wat doen dieren beter dan wij?
ISBN: 9789049100100
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, 2009
Bijzonderheden: Paperback in vrijwel nieuwstaat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Ontspan als een stokstaartje! Bemin als een kokmeeuw! Wees zo alert als een dolfijn! Wie het leuk vindt om te observeren, zich graag verwondert en verder denkt, kan de geluksstrategieën van dieren optimaal benutten voor zijn eigen leven. Of het er nou om gaat hoe we minder gestrest kunnen werken of hoe we ons huis gezelliger kunnen inrichten: het slimme eekhoorntje Woody weet hoe de vork in de steel zit. Op zijn reis rond de wereld heeft hij de mensen exact geobserveerd en tips uit de dierenwereld verzameld als hazelnoten voor de winter. Als we zouden ontspannen als de stokstaartjes, dan zouden we de toekomst niet zo somber inzien. Met de trucks van kokmeeuwen lukt het gewoon beter in de liefde. En de bonobos weten precies hoe je ook eens nee zegt. Met de tips uit het dierenrijk nodigt Woody ons uit om ons leven anders aan te pakken. Met zijn hulp komen wij te weten op welke gebieden de dieren ons een neus- of snavellengte voor zijn en hoe ook wij met hun ideeën gelukkiger worden. Elise Schirrmacher is in 1973 in Stockholm geboren. Ze groeide op in de Duitse plaats Heidelberg en studeerde germanistiek, filosofie en geschiedenis in Keulen en in Dublin. In 2004 ontving ze de gerenommeerde Axel-Springerprijs voor jonge journalisten. Tegenwoordig is ze freelance auteur en musicus en woont ze met haar gezin in Keulen.
Verder lezen

kat zijn viool uit Zwolle

Logo kat zijn viool

De kat z`n viool is het atelier van Anne Versteyne en haar katten, naast teken- en schilderwerk houden wij ons graag bezig met boeken, waarbij dierenboeken, door onze eigen interesse, veelvuldig voorkomen. U kunt ons op afspraak komen bezoeken. Boekprijzen zijn exlusief portokosten (naar tarieven TNT).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schirrmacher, E. - Strategie van de eekhoorn - wat doen dieren beter dan wij?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij kat zijn viool

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met kat zijn viool
  • Na uw bestelling ontvangen u en kat zijn viool een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van kat zijn viool vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • kat zijn viool kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.