Kertesz, Imre - Liquidatie

Schrijver:
Titel: Liquidatie
ISBN: 9789023417415
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2005, 2e druk, gebonden met stofomslag, 151pp, als nieuw
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boedapest, de jaren negentig - het communisme is gevallen, intellectuelen zijn de weg kwijt.Hoofdpersoon B., een schrijver die Auschwitz heeft overleefd, pleegt zelfmoord. Wat is de reden van die zelfmoord? Hoe kwam B. aan de morfine? En waar is de grote roman gebleven die B. heeft nagelaten? Zijn redacteur Keseru probeert deze mysteries te ontrafelen en vindt aanwijzingen in B.'s toneelstuk, getiteld Liquidatie. Bij Keseru's gepassioneerde zoektocht naar de waarheid halen fictie en werkelijkheid elkaar voortdurend in. De terugkerende vraag is: hoe verder te gaan na het communisme, maar vooral: hoe door te leven na Auschwitz?'Kertész wil een leesbaar graf achterlaten, en voor een graf, maar niet alleen voor een graf, is het zéér goed leesbaar, misschien geen vakantieliteratuur, maar daarvan is er ook al zoveel, waarschijnlijk zelfs genoeg.' Arnon Grunberg in NRC Handelsblad.
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kertesz, Imre - Liquidatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.