Klazien Uit Zalk - Allerhande dingen over de natuur - deel 1 en

Schrijver:
Titel: Allerhande dingen over de natuur - deel 1 en 2
ISBN: 9789024251025
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheden: 2x een paperback / 98 en 92 pag. leesplezier / goede staat
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na haar succes in het NRCV-televisieprogramma 'Passage', waarin Klazien allerlei dingen uit de natuur besprak, heeft ze haar voordrachten van sept. '89 - maart '90 gebundeld en uitgegeven. De onderwerpen die zij behandelt zijn voornamelijk de toepassing van aftreksels van bladeren en vruchten van planten, bomen, struiken en groenten rondom het huis, zoals van munt, kamille, appel, toverhazelaar en aardappel als geneesmiddel bij kwalen en in keukenrecepten. Dat zij de aardappel noemt bij het Moermandieet is onjuist, Moerman heeft de aardappel sterk ontraden! De geneeskracht van deze aftreksels is veelzijdig en soms verbluffend. Gelukkig staat in de inleiding dat de dokter niet door kruiden is te vervangen. In haar beschrijving van de huis- tuin- en keukenmiddeltjes komt duidelijk naar voren dat zij haar kennis via overdracht heeft gekregen. Sympathiek boekje dat zich van andere natuurgeneeswijzeboekje onderscheidt omdat het zo gezellig verteld is en doodgewone herkenbare dingen beschrijft.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.