Eddings, David & Leigh - Polgara de tovenares / 2 Vrouwe van de

Schrijver:
Titel: Polgara de tovenares / 2 Vrouwe van de strijd / druk 1
ISBN: 9789027465825
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 2003, 384pp, hardcover ex bibliotheekboek in goede staat
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Al tijdens haar leven is Polgara, dochter van Belgarath en Poledra, een legende. Ze legt landen haar wil op, verslaat legers en bestrijdt het Kwade. Toch is de vrouwe van de strijd in alle opzichten een mens, met de passies en hebbelijkheden die daarbij horen. Geen gemakkelijk lot voor iemand wiens leven met profetieën is verweven. Polgara heeft haar geliefde in Vo Wacune moeten achterlaten en bevecht nu de Asturiërs waar ze maar kan. Maar de nederlaag van die indringers zal niet het einde betekenen van de oorlog. Oude vijanden in nieuwe gedaanten duiken op, en keer op keer moet Polgara al haar talent aanwenden om de helse strijd te overleven.
Verder lezen

Hidden Treasures

Hidden Treasures uit Oost-Souburg

Logo Hidden Treasures

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken.

In Nederlands en Engels.

Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eddings, David & Leigh - Polgara de tovenares / 2 Vrouwe van de strijd / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hidden Treasures

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.