Hart, Sarah/ Kousbroek, Rudy - De straten van Parijs (nieuw exe

Schrijver:
Titel: De straten van Parijs (nieuw exemplaar, bibliofiele uitgave)
Taal: Nederlands
Uitgever: Fragment, 2017
Bijzonderheden: NIEUW boek.
Prijs: € 19,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Sarah Hart over de Parijse jaren van haarzelf en haar echtgenoot Rudy Kousbroek. Zie foto's. Prijs is exclusief verzendkosten (briefpost)

De Hillenaar uit Wassenaar

Logo De Hillenaar

SPECIALE ACTIE: Bij besteding van minimaal €60 in één keer ontvangst u GRATIS een GLOEDNIEUW exemplaar van 'Onder de Akropolis', hét boek over de moderne Griekse geschiedenis door Mario Molegraaf. En bij besteding van minimaal €125 in één keer een tweede GRATIS en NIEUW boek erbij: Mario Molegraafs 'De Griek weet wat blauw is' waarin 50 Nederlandse en Vlaamse auteurs worden voorgesteld die een bijzondere band met Griekenland hebben.

Bij 'De Hillenaar' vindt u bijzondere oude, maar ook de nieuwste boeken! Bekijk het hele aanbod via 'Alle boeken van De Hillenaar'. Specialiteiten: Plato, Kavafis en Hans Warren.

Informatie over verzendkosten: verzonden wordt met PostNL. Bij bestellingen van meerdere items tegelijk is KORTING mogelijk in verband met gecombineerde verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hart, Sarah/ Kousbroek, Rudy - De straten van Parijs (nieuw exemplaar, bibliofiele uitgave) Hart, Sarah/ Kousbroek, Rudy - De straten van Parijs (nieuw exemplaar, bibliofiele uitgave)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hillenaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hillenaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hillenaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hillenaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hillenaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.