Weisbrod Ella - Wonderen bestaan Bijzondere verhalen van gewone

Schrijver:
Titel: Wonderen bestaan Bijzondere verhalen van gewone mensen
ISBN: 9789025955601
Taal: Nederlands
Uitgever: ten Have/KRO 2005 9789025955601
Bijzonderheden: paperback 157pp, goede staat met foto's in zw/wit
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het KRO tv-programma 'Wonderen bestaan', gepresenteerd door Yvon Jaspers, komen mensen aan het woord over wonderbaarlijke gebeurtenissen in hun leven. Dit boek geeft een aantal van die verhalen waarin de onderwerpen onder meer reincarnatie, moeders die net op tijd hun kind redden, toevallige of bijzondere ontmoetingen en sterke voorgevoelens zijn. Hiernaast vertellen bekende Nederlanders (Alida Bosshardt, Catherine Keyl, Mathilde Santing, Abdulwahid van Bommel, Maurice de Hond, Bart Chabot, Theo Olof en anderen) wat voor hen de betekenis is van wonderen. Met enkele zwart-witfoto's. Tweede bundeling. Goed leesbaar, voor een breed publiek van welke geloofsovertuiging ook. Een nieuwe serie van het tv-programma is in voorbereiding.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Weisbrod Ella - Wonderen bestaan Bijzondere verhalen van gewone mensen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.