Zanden, M.A.T. van der - 100 JAAR MENSENWERK, Annapastorie - An

Schrijver:
Titel: 100 JAAR MENSENWERK, Annapastorie - Annahuis, 1904-2004. Beeld van een kerkelijke aanwezigheid in de arbeiderswijken in Breda
ISBN: 9789090189468
Uitgever: Stichting Annahuis Breda 2 9789090189468
Bijzonderheden: Paperback 108pp. in nieuwstaat , fraai geillustreerd
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Annahuis is gevestigd in de voormalige pastorie van de vroegere St. Annaparochie in Breda. Een statig gebouw, meer dan 100 jaar geleden ontworpen door architect Cuypers jr.. Na de sluiting van de Annakerk in 1995 verlieten de paters Kapucijnen het pand en werd de sleutel overgedragen aan nieuwe bewoners: Marian en Kees Schrauwen en hun gezin. Wonen en werken gebeurt nog altijd met respect voor het rijksmonument dat de eigen sfeer en kleur van het centrum mee bepaalt.
Katholieke en protestantse kerkgemeenschappen richtten het Annahuis op. Pastores, medewerkers en bewoners openden de deuren voor hen die behoefte hebben aan een luisterend oor, mensen die even op verhaal willen komen, een praatje willen maken of een kop koffie drinken, behoefte hebben aan ondersteuning of begeleiding. Daarmee stonden en staan medewerkers van het Annahuis in de rijke tradities die zich wijden aan de evangelische opdracht om op te komen voor de kwetsbaren in de samenleving.
In 2004 verscheen “100 jaar mensenwerk. Annapastorie Annahuis, 1904-2004. Beeld van een eeuw kerkelijke aanwezigheid in de arbeiderswijken van Breda.” van Monique van der Zanden in samenwerking met Kees Schrauwen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zanden, M.A.T. van der - 100 JAAR MENSENWERK, Annapastorie - Annahuis, 1904-2004. Beeld van een kerkelijke aanwezigheid in de arbeiderswijken in Breda

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.