E. Moriel - De Stad Zonder Tijd

Schrijver:
Titel: De Stad Zonder Tijd
ISBN: 9789061122678
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Randen losse papieren omslag niet zo mooi meer. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 6,45
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een met raadselen omgeven dood: in Barcelona wordt het lijk van een oude aristocraat gevonden waaruit al het bloed is weggezogen. Bij het lichaam worden wel bloedsporen gevonden, maar de tests wijzen uit dat dat van een andere bloedgroep is dan van de dode.
Marta Vives, de jonge assistente van advocaat Marcos Solana, krijgt de opdracht de ware toedracht achter deze dood te onderzoeken. Het wordt een tocht die haar in contact brengt met duistere krachten en oude familievetes die al eeuwen de geschiedenis van de stad bepalen.
Dan klinkt de stem van de anonieme verteller, die het levenslicht ziet in de achterbuurten van de middeleeuwse stad. Hij vertelt het verhaal van de geschiedenis van Barcelona door de eeuwen heen, maar dan vooral het verhaal van de stegen en de bordelen, van de allerarmsten en de tobbers. Van zijn moeder, de hoer, en van zijn vader, De Ander.Samen nemen Marta en de rusteloze, mysterieuze vreemdeling de lezer mee op een fascinerende reis door schaduw en licht van de historie, die genadeloos op een dodelijke climax afstevent.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen.

- Op voorraad in ons magazijn.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd.
- Stevig verpakt
- We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75
- Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Moriel - De Stad Zonder Tijd