Courtenay, Bryce - Klein Baas

Schrijver:
Titel: Klein Baas
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Hardcover, 1990
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Klein Baas door Bryce Courtenay

Uitgeverij Contact 1990

In deze panoramische avonturenroman vertelt Bryce Courtenay over het gevecht van de kleine Peekay tegen wreedheid en discriminatie, met de achtergrond de beginnende onafhankelijkheidstrijd in Zuid Afrika.

Peekay , zelf als 5 jarig jongetje slachtoffer van discriminatie en onderdrukking, wordt in zijn streven naar rechtvaardigheid bijgestaan door een aantal zeer kleurrijke helpers zoals bijvoorbeeld, filosofische oude baas Granpa Chook, de bokskampioen en treinconducteur Hoppie Greenwald en de excentrieke , cactus minnende Duitse musicus Doc.

Met de steun van zijn bijzondere vrienden groeit Peekay op tot een levende legende: de zwarte bevolking ziet in hem de kleine maar onoverwinnelijke held die eens zal komen vechten voor hun vrijheid.

Kleine Baas geeft met zijn onvergetelijke personages en schitterende landschap beschrijvingen een rijk geschakeerd beeld van de adembenemende schoonheid van Zuid-Afrika en belicht anderzijds op een onverschrokken manier de Zuid-Afrikaanse geschiedenis.


Verzendkosten zijn € 6,95
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Courtenay, Bryce - Klein Baas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij aesopus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met aesopus
  • Na uw bestelling ontvangen u en aesopus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van aesopus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • aesopus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.