George, Jim - Een man naar Gods hart

Schrijver:
Titel: Een man naar Gods hart
ISBN: 9789077669150
Taal: Nederlands
Uitgever: Grace Publishing House
Bijzonderheden: 2007 / paperback / 265 pag. / 384 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
In Een man naar Gods hart laat Jim George je aan de hand van Gods Woord zien hoe ook jij een leven tot eer van God kunt ontwikkelen. Aan de orde komen: Je huwelijk - wat betekent het je vrouw lief te hebben, haar te leiden en te beschermen, Je kinderen - hoe voed je ze op en vorm je hun hart, Je werk - ontwikkel integriteit en ijver op de plaats waar je werkt, Je kerk - ontdek hoe en waar God je het beste kan gebruiken, Je getuigenis - getuig van Christus in woord en daad.
Recensie(s)
De auteur (en zijn echtgenote, van haar verscheen: 'Een vrouw naar Gods hart')* zijn actief inzake pastoraal werk, evangelisch studiewerk en publicaties van geloofsopbouwende literatuur. Het werk voor de Grace Community Church in Californie (Verenigde Staten) speelt hierbij een centrale rol. Het boek vormt de weerslag van George's 25-jarige praktijk van de bediening van mannen met de waarheden uit het Woord van God. De auteur legt zijn basisbeginselen om een man naar Zijn hart te worden vast in drie delen: het volgen van God (onder meer geestelijk groeien en de kenmerken van een man naar Gods hart), het volgen van Gods prioriteiten (onder andere een hart dat je vrouw liefheeft en haar leidt, je kinderen, je werk en je getuigenis) en in het derde deel 'het plan van God', dat hij heel persoonlijk toespitst op 'Gods plan met jou'. De publicatie wil aanzetten tot het actief nadenken over jezelf en je relatie met je omgeving en met God en het nemen van fundamentele geloofsbesluiten. Gericht op met name mensen met een reformatorische of evangelische geloofsbeleving. Bevat studievragen en een Bijbel-leesrooster.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

George, Jim - Een man naar Gods hart George, Jim - Een man naar Gods hart George, Jim - Een man naar Gods hart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.