Scrivner, J. - Water detox

Schrijver:
Titel: Water detox
ISBN: 9789044700787
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004 ppb 228pp, zgan Jezelf ontgiften met de helende kracht van water. In Water Detox legt auteur Jane Scrivner uit dat water de onmisbare sleutel is tot een volledige gezondheid van uw lichaam en geest. Ze onderstreept het belang van water in voedin
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jezelf ontgiften met de helende kracht van water.
In Water Detox legt auteur Jane Scrivner uit dat water de onmisbare sleutel is tot een volledige gezondheid van uw lichaam en geest. Ze onderstreept het belang van water in voeding, bij sport, schoonheid en gezondheid en biedt u een 18-dagenplan om uw lichaam te ontgiften en opnieuw te stralen van energie. Bovendien ontdekt u: · dat water een cruciale rol speelt bij het zuiveren van de lever en nieren · hoe water u kan helpen er blijvend jong uit te zien · waarom u acht glazen water per dag MOET drinken · de voordelen van oefeningen in het water · de therapeutische kracht van sauna’s en jacuzzi’s · de helende energieën van water Kortom, met dit boek zult u nooit meer twijfelen aan de zuiverende kracht van water dat uw lichaam op een doeltreffende manier kan ontgiften. Jane Scrivner richtte in Londen de British School of Complementary Therapy op. Op deze school geeft ze cursussen alternatieve geneeswijzen. Ze is een erg populaire auteur en heeft al diverse bestsellers op haar naam staan.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Scrivner, J. - Water detox

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.