Ruitenberg Annette van & Kroon, H. de & Ruth de Ruwe - Onverget

Schrijver:
Titel: Onvergetelijke groenten
ISBN: 9789059562707
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V
Bijzonderheden: 2008, Gebonden, 255 pagina's met 2 leeslinten
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vergeten groenten is een verzamelnaam voor groentesoorten die vandaag de dag nog maar nauwelijks bekend zijn bij het grote publiek en die (bijna) niet voorkomen in het assortiment van de meeste supermarkten. Onterecht, want veel van deze groentes zijn bijzonder smakelijk en zorgen voor diversiteit in het aanbod.

In dit boek worden 75 soorten vergeten groenten uit de vergetelheid gerukt en uitgebreid belicht. In duidelijke rubrieken worden per soort basisbereidingen, bewaarmogelijkheden en voedingsinformatie beschreven. Bovendien wordt aangegeven welke soorten er nog vrij in de natuur groeien en te oogsten zijn. Het boek is geschreven voor koks en moestuiniers en voor mensen die naast het bekende groenteaanbod willen koken met vernieuwende recepten van vergeten groenten.

Onvergetelijke groenten bevat naast 50 zeer maakbare en verrassende recepten van Annette van Ruitenburg tevens recepten van 40 chef-koks van restaurants in Nederland en België. Van aardpeer tot zeekool: in dit boek herleven vergeten smaken in nieuwe gerechten!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruitenberg Annette van & Kroon, H. de & Ruth de Ruwe - Onvergetelijke groenten Ruitenberg Annette van & Kroon, H. de & Ruth de Ruwe - Onvergetelijke groenten Ruitenberg Annette van & Kroon, H. de & Ruth de Ruwe - Onvergetelijke groenten Ruitenberg Annette van & Kroon, H. de & Ruth de Ruwe - Onvergetelijke groenten Ruitenberg Annette van & Kroon, H. de & Ruth de Ruwe - Onvergetelijke groenten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hendrikse-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.