Donnelly, P. - Diana, prinses van het volk

Schrijver:
Titel: Diana, prinses van het volk
ISBN: 9789062489503
Uitgever: Zuid Boekprodukties
Bijzonderheden: 1997, Paperback / softback, zgan In kleurenfoto's en tekst wordt niet alleen het leven, maar ook (kort) het ongeluk en de begrafenis beschreven van Diana, Prinses van Wales (1961-1997), de vroegere echtgenote van de Britse kroonprins Charles. Er zijn
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In kleurenfoto's en tekst wordt niet alleen het leven, maar ook (kort) het ongeluk en de begrafenis beschreven van Diana, Prinses van Wales (1961-1997), de vroegere echtgenote van de Britse kroonprins Charles. Er zijn hoofdstukken gewijd aan haar moeilijke jeugd als kind van gescheiden ouders tot aan haar huwelijk met de prins in 1981, aan dit huwelijk tot de scheiding van tafel en bed in 1992, aan haar leven daarna, aan haar liefdadigheidswerk en de manier waarop ze de harten van de mensen bereikte, aan de laatste maanden van haar leven, aan het fatale ongeluk op 31 augustus 1997 en de reactie van de wereld daarop, gevolgd door een sobere beschrijving van haar begrafenis. De journalist van de Britse krant Daily Mail heeft een sober, bij de omstandigheden passend verslag van Diana's leven, dood en begrafenis geschreven. Doordat hij zonder enige sensatiezucht reëel schrijft over Diana en de rol die zij speelde in de wereld en in de koninklijke familie, valt dit boek in positieve zin op tussen de vele, vaak in haast samengestelde gelegenheidsuitgaven over de prinses. De vele mooie, op mat glanzend papier afgedrukte kleurenfoto's maken het bovendien tot een mooi fotoboek. Omslagfoto in kleur van de prinses.
(Biblion recensie, Drs. M.A.H. de Swart.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Donnelly, P. - Diana, prinses van het volk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.