Alfred Goemaere - Escrime. Vagabondages à travers les auteurs d

Schrijver:
Titel: Escrime. Vagabondages à travers les auteurs des 15e, 16e, 17e et 18e siècles
Taal: Frans
Uitgever: Buschmann, Antwerpen, 1905
Bijzonderheden: Zeldzaam werk over schermen en schermboeken
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alfred Goemaere, "Escrime. Vagabondages à travers les auteurs des 15e, 16e, 17e et 18e siècles". Anvers, J.E.Buschmann, 1905.23 x 15 cm., kartonnen band met vergulde percaline rug. XVI plus 163 blz., inclusief tafel van auteurs.

De auteur bespreekt een aantal Europese schermboeken verschenen tussen 1467 en 1778, waarvan sommige zeer zeldzaam. Hij kondigt in zijn inleiding een tweede deel aan, voor de auteurs van de 19e en 20e eeuw, maar dit is nooit verschenen. Het berust wel in handschrift in de Erfgoedbibliotheek in Antwerpen. Van het eerste deel verscheen in 1997 een herdruk bij de Fédération Nationale des Maîtres d'Armes in Parijs.

Zeldzaam, behalve POD's vind ik geen enkel ander exemplaar te koop op internet.
Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alfred Goemaere - Escrime. Vagabondages à travers les auteurs des 15e, 16e, 17e et 18e siècles Alfred Goemaere - Escrime. Vagabondages à travers les auteurs des 15e, 16e, 17e et 18e siècles Alfred Goemaere - Escrime. Vagabondages à travers les auteurs des 15e, 16e, 17e et 18e siècles Alfred Goemaere - Escrime. Vagabondages à travers les auteurs des 15e, 16e, 17e et 18e siècles

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.